Followers

Thursday, May 17, 2012

::My kids BubbleGummers::

Last Friday punye xtvt, jalan2 di Giant sambil2 nak carik kasut baru buat kakak. Subhanallah, cepatnya anak umi besar, kasut2 and sandal dia sumer dh kecik. 1st stop kat Bata, sebab situ byk pilihan kasut budak2 and mak budak yang cantik2 and tahan lasak. Aku jenis tak kesah sgt brand, asalkan selesa pakai n tahan lama, and of coz tahan lasak.

Ada sepasang yg kakak try, cantik sgt kaler purple. Tapi "Ni je kak size yang tinggal" aduhai, frust plk rasa. takpe2, pusing2 dulu ye..ish cantik plk yg sepasang ni, biarlah ada size yg nak. Tapi mmg la tak dapat nak beli sepasang je utk kakak, kene jugak la sepsang untuk adik. untuk dua pasang tu, just for RM40. oklah kan, cantik pon cantik.

Apesal pilih BubbleGummers? heheheh corak and design yang cantik..lagipon lasak kalau budak2 pakai. Last beli utk b'day kakak masa umur 2 thn, dia pakai sampai la koyak2 tapaknya. Lagipon, kalau jalan2 kat lantai shopping complex takde la licin sgt sbb most of them biasanya tapak getah, grip sikit la.

Meh kita tgk kasut anak2 umi ni ye..yg kakak punye umi dah derhakakan rupa asalnya :)

Umi dh tambah tali from her old shoes

Btk asal macam yg adik punya belah kanan.hehehe

2 comments:

Metamorphosis -'TGCMD' said...

do you remember back in the 80's there use to be an advert in Malaysian RTM ot TV£ about the bubble gummers show i remember the tune but not the words ... do you remember the song . I am looking for the video and i found this blog

Metamorphosis -'TGCMD' said...

nor show but about kids wearing shoe and there was a cat named blackie